Cautare

53882 de rezultate pentru "casa de pensii a mai" (7.79 secunde)
Peste 500 de mii de romani vor cotiza, incepand de anul viitor, la fondurile private de pensii. Romanii care nu au implinit inca 35 de ani vor fi obligati sa cotizeze la sistemul privat de pensii.
Cei care nu au aderat inca la un fond de pensii obligatorii adminsitrate privat pot sa o faca pana maine la ora 24.
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu. Noul punct de lucru de afla pe str.
Contributia sociala pentru pensii va fi diminuata, incepand din decembrie 2008, cu 1,5 puncte la angajator, de la 29% la 27,5% din salariul brut, dar cota platita de angajat va ramane neschimbata, la 9,5%, potrivit proiectului de buget al asigurarilor sociale de stat.
Participantul la un fond de pensii private obligatorii (Pilonul II) va avea dreptul sa primeasca sumele acumulate in contul sau in cazul pierderii totale a capacitatii de munca, in cazul decesului drepturile cuvenite urmand sa fie transferate mostenitorilor, potrivit unei norme a CSSPP.
Lunar, aproximativ 200 de batrani dau in judecata Casa Judeteana de Pensii (CJP). Cele mai multe procese contesta deciziile privind stabilirea cuantumului pensiei in urma recalcularii. Pentru luna octombrie, sunt inregistrate pe rol aproximativ 260 de astfel de cazuri.
Plus ca internetul e cam plin de indicatii despre cum sa spargi o yala”.
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern. Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a primit de la casa nationala numarul persoanelor care vor beneficia de acesti bani.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
In Oltenia, s-au acordat 350 de credite pe programul "Prima casa", 80% dintre ele fiind pentru locuinte vechi. Oamenii se incadreaza cel mai adesea sa cumpere apartamente de doua camere.
CASA LUX informeaza: 8 moduri surprinzatoare prin care poti pastra casa racoroasa in timpul verii Poti sa pastrezi casa racoroasa fara aer conditionat in timpul zilelor caniculare, daca tii cont de cateva sfaturi simple.
Programul guvernamental "Prima Casa", prin care statul spera sa deblocheze piata imobiliara, a scumpit locuintele vechi cu pana la 10%. Proprietarii cer bani mai multi, dar potentialii cumparatori se rezuma la a tatona piata.
Un barbat din Romania a inventat casa care se construieste in 6 zile. Mai ieftina decat o casa normala. Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%. "Prima casa" a diminuat pretul unor imobile, iar pe altele le-a ridicat usor. ... Odata cu aparitia verii si cu adancirea crizei s-au mai ieftinit si apartamentele.
Un motan poate sa ramana singur in casa cateva zile? Pe site-ul cetin.ro am gasit mai multe raspunsuri la o intrebare:
Palatul Parlamentului este legat de principalele institutii ale statului prin 20 de kilometri de catacombe. Aceste secrete ale Palatul Parlamentului si ale Bucurestiului au fost dezvaluite pentru Libertatea de colonelul in rezerva Nicolae Kovacs.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
google-analytics.com